Dom mot ”hedersmördare”

I november mördade en 62 årig irakisk man bosatt i Eskilstuna sin adoptivdotter sedan hon velat skilja sig och ”levde ett syndigt västerländskt liv”. Han gav henne 48 hugg med en kniv inför två vittnen och gick sedan direkt till polisen och anmälde sig själv. Ännu ett offer för en perverterat sjuk religion. Utan omsvep bekände mannen att motivet var dotterns oanständiga leverne, skamlösa klädsel och flirtande med andra män.

I går kom domen som för ovanlighets skull var kännbar – 18 års fängelse och därefter utvisning. Var det bara Sverigedemokrater i tingsrätten? Däremot fick kvinnans efterlevande 3 åriga son bara 300 000 kronor i skadestånd – som vanligt är ett liv inte mycket värt i pengar i Sverige. Jämför detta med mannen i ”handskakningsdomen” som fick 60 000 kronor av staten i skadestånd sedan han vägrat ta en kvinna i hand.

Gissar dock att domen kommer att överklagas och att sista ordet inte är sagt ännu. Försvaret ville att han inte skulle utvisas.

Annonser

Om minsynpasaken

Jag är en 45-årig man som startat en blogg för att på detta sätt kunna dela mina åsikter om frågor som berör mig starkt - och just nu är det invandring, mångkultur, integrationsfrågor, frågor om lag och rätt, politik och om det samhälle vi lever i. Förhoppningsvis får jag någon/några läsare. Du kan nå mig på e-postadressen nissenissesson@ymail.com
Det här inlägget postades i Brott och straff. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s