Bygg en moske baby, bygg gärna tre – men för fan, inte här oss!

Dagens dråplighet. Inför valet 2010 hade (M) en vallåt där artisten Mange Schmidt i refrängen sjöng ”bygg en moske baby, bygg gärna tre” och med den (antar jag) ville partiet visa upp hur positiva dom är till invandringen och mångkulturen.

I moderatstyrda Täby (Reinfeldts moderatstyrda hemkommun) har nu förslaget kommit upp att det skall byggas en moské/muslimskt kulturcenter.

Plötsligt är moderaterna inte längre så positiva till mångkulturen och man har sagt nej. Istället tycker man att de som vill gå i en moské kan åka in till den som finns vid Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm.

Snacka om hyckleri. Återigen ser vi att de styrande tycker att mångkultur och invandring är bra så länge man inte har den alltför nära inpå sig… Hur skulle det vara om (M) hade modet att tala klarspråk om vad man egentligen tycker?

Annonser

Om minsynpasaken

Jag är en 45-årig man som startat en blogg för att på detta sätt kunna dela mina åsikter om frågor som berör mig starkt - och just nu är det invandring, mångkultur, integrationsfrågor, frågor om lag och rätt, politik och om det samhälle vi lever i. Förhoppningsvis får jag någon/några läsare. Du kan nå mig på e-postadressen nissenissesson@ymail.com
Det här inlägget postades i Invandring, mångkultur. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s