Hatet mot svenskarna?

I helgen som gick anordnade Sverigedemokraternas ungdomsförbund en demonstration i Göteborg på temat ”Stoppa svenskfientligheten”. För visst finns det en sådan, från olika håll – inte minst från många invandrare. Självfallet säger jag nu inte att ALLA invandrare har den åsikten, men att den finns går inte att bortse från.

Ta bara som några exempel hur många invandrarungdomar rånar unga svenska killar på pengar, mobiltelefoner m m. Eller ta som exempel att många svenska tjejer blir kallade ”svennehora” av invandrarungdomar, och blir tafsade på. Eller ta det sexuella våld som många invandrare begår. Oavsett vad BRÅ och andra myndigheter säger så är dom överrepresenterade i våra fängelser.

Det är är svårt att förstå detta hat – dom är ju gäster i landet och vi har försörjt dom, gett dom utbildning, sjukvård och mycket annat – och så ändå detta hat och förrakt. Varför?

En mailvän jag har skickade mig detta klipp från Youtube som jag tycker är mycket talande. Lyssna på den för alla svenskar kränkande texten och tänk motsatsen – att en svensk hade sjungit så om invandrare – ett sånt liv det hade blivit. Då hade det snabbt talats om hets mot folkgrupp, rasism m m. Kan man förresten vara rasistisk mot en infödd svensk?

Ett annat slags svenskfientlighet är den som svenska myndigheter i många fall gör sig skyldiga till, genom att diskriminera svenskar till förmån för invandrare, och genom att fatta beslut som på olika sätt förringar och nedvärderar svensk kultur och svenska traditioner och värderingar.

Det var allt för idag. Ha en bra dag och tack för besöket!

Annonser

Om minsynpasaken

Jag är en 45-årig man som startat en blogg för att på detta sätt kunna dela mina åsikter om frågor som berör mig starkt - och just nu är det invandring, mångkultur, integrationsfrågor, frågor om lag och rätt, politik och om det samhälle vi lever i. Förhoppningsvis får jag någon/några läsare. Du kan nå mig på e-postadressen nissenissesson@ymail.com
Det här inlägget postades i Invandring, mångkultur. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s