Gränskontroll när man skall till Danmark?

Sedan 1954 har det rått pass- och tullfrihet mellan de nordiska länderna. Alla som bott i dessa länder har fritt och utan pass kunnat röra sig över gränserna. Nu tycks det vara slut med det. Om två veckor inför Danmark gränskontroller mot Sverige på grund av den höga kriminalitet vi har här.

Jag kan förstå danskarnas beslut. Dagligen kan vi läsa om grov kriminalitet i rikets tredje stad – det är skottlossningar, avrättningar på öppen gata, bombdåd och liknande trevligheter. Senast igår blev en man (såvitt framkommit jugoslavisk maffiamedlem)avrättad på en parkeringsplats, dagen innan sprängdes en restaurang i luften på lilla torget i Malmö.

Sverige är tyvärr på väg att bli isolerade i norden och både Danmark, Norge och Finland har slagit in på en annan väg än den mångkulturella väg som våra politiker valt åt oss. Även övriga länder i Europa har insett detta och allt fler har insett att drömmen om det mångkulturella samhället är en återvändsväg.

Kanske kan detta bli en ögonöppnare för de svenskar som ännu inte insett att vi är på fel väg, att Sverige är de kriminellas paradis.

Annonser

Om minsynpasaken

Jag är en 45-årig man som startat en blogg för att på detta sätt kunna dela mina åsikter om frågor som berör mig starkt - och just nu är det invandring, mångkultur, integrationsfrågor, frågor om lag och rätt, politik och om det samhälle vi lever i. Förhoppningsvis får jag någon/några läsare. Du kan nå mig på e-postadressen nissenissesson@ymail.com
Det här inlägget postades i Brott och straff, Internationella frågor, Invandring, mångkultur. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s